InterHeat - o echipa de experti cu peste 20 ani de experienta

CONFORTUL

clienților noștri este
pe primul loc.

Punem preț pe

CALITATEA

tuturor serviciilor și produselor oferite clienților noștri.

ne-au ajutat să ne creăm un puternic renume

EFICIENȚA și profesionalismul

în randul celor mai apreciate firme de
instalații sanitare din România

Asiguram un

CONTROL sporit

prin gestionarea eficientă a
resurselor și managementul
de calitate.

Povestea noastra

Echipa InterHeat

Când lucrați cu o companie de servicii, tehnicienii de încredere sunt esențiali pentru a preveni costurile de reparații inutile și pentru a menține echipamentul funcțional la cel mai bun nivel.

Cu Inter Heat nu va mai trebui să găsiți și să gestionați diverși contractori. În ultimii ani de zile, compania noastră a avut o creștere exponențială, în acest moment având peste 40 de angajați. Investim în mod constant în cei mai calificați tehnicieni pentru a preveni defecțiunile sau ineficiența echipamentelor, astfel încât clienții noștri să fie protejați pe termen lung.

Concepem si realizam sisteme integrate in domeniul instalatiilor

Ne adresam sectorului de caldiri industriale si civile: centre de afaceri, birouri, magazine prezentare și comerciale, restaurante, spitale, hale de productie si depozitare, vile rezidențiale.

VEZI MAI MULT
Peste 20 de ani de experienta

Avem o experienta de 20 ani in instalatii de incalzire si ventilare – climatizare.

Va stam la dispozitie, pentru realizarea lucrărilor de instalații, o echipă de profesioniști care au o medie de vârstă de 35 de ani.

VEZI MAI MULT

Serviciile InterHeat

Management de proiect

Inter Heat vă stă la dispoziție cu servicii complexe și complete de managementul proiectului de instalații, indiferent de natura acestora, fie ele instalații sanitare, termice, electrice de curenți tari sau slabi și automatizări.

Automatizari & Cladiri inteligente

Inter Heat proiectează și implementează cu succes sisteme complexe și complete de automatizare industrială și rezidențială, integrare inteligentă a diverselor echipamente, dar și sisteme de gestiune pentru clădiri inteligente.

Mentenanta & Service

Inter Heat oferă servicii de service și mentenanță pentru toate tipurile de sisteme și instalații sanitare, instalații de încălzire, instalații electrice și automatizări.

Comercializare & Montaj echipamente

Inter Heat vine în sprijinul dumneavoastră și pune la dispoziție servicii de comercializare și montaj echipamente și materiale pentru instalații sanitare, instalații de încălzire, electrice și automatizări.

Audit & Consultanta tehnica

Inter Heat oferă soluția cea mai potrivită pentru diversele provocări din domeniul instalațiilor sau pentru un proiect de succes, prin serviciile de consultanță și evaluare realizate cu ingineri care au experiență și pregătirea necesară.

Proiectare instalatii & Solutii

Inter Heat oferă soluții de proiectare pentru toate tipurile de instalații. Specialiștii InterHeat evaluează și stabilesc cu exactitate un diagnostic corect, indentifică zonele care necesită îmbunătățiri și furnizează soluții adecvate.

Proiectele Noastre

Partenerii Nostri

regin
rosenberg
romstal
hilti
elematis
esbe
fema
hyundai
schrack technik
black sea
samsung
nordstar
nobus
innofloor
imppumps
immergas
wilo
×